Аналіз ринку круп в Україні починається з кілька парадоксального спостереження: споживання борошна і крупи падає, а виробництво поступово збільшується.
Категория:
Автор: Александра Полторацкая
Дослідження українського ринку снеків. Аналіз компаній, тенденцій споживання, прогнози розвитку галузі.
Згідно з даними компанії Pro-Consulting, кожен українець випиває не більше ніж 10 літрів соків і нектарів в рік.
Категория:
Автор: Валерия Леденко
Одноразовий посуд для фастфуду давно перестала бути просто тарою для транспортування смачною і гарячої їжі. Упаковка - це потужний маркетинговий інструмент, який приваблює відвідувачів не гірше, ніж аромат бургеру.
Категория:
Автор: Валерия Леденко
В 2017 році курятина захопила понад 80% ринку м'яса України, а виробництво свинини і яловичини упало. Споживачі все більше купують птицю, і все менше - свинину з яловичиною
Категория:
Автор: Александра Полторацкая
Соціальна реклама - це одне з головних знарядь боротьби за краще майбутнє для нас і наших нащадків. У цій статті ми розповімо вам про те, що робити, щоб не поставити це майбутнє під загрозу.
Категория:
Автор: Александр Тоболин
Ринок пива України - важливий хоча б тому, що одне робоче місце в індустрії створює до 10 місць в суміжних галузях
Категория:
Автор: Александра Полторацкая
Останні роки були досить складними для молочної промисловості України. Військові дії, важка економічна ситуація, девальвація гривні, відсутність обігових коштів у підприємств - все це призвело до того, що виробники не встигали реагувати на потреби ринку.
Категория:
Автор: Александр Тоболин
Ринок фармацевтики України в 2013 році був найбільшим серед країн СНД, а темп його зростання становив близько 18%. А яка ситуація сьогодні?
Категория:
Автор: Мария Волошина
Говоримо про український ринок соку. Чим відрізняє нектар від соку, сік прямого віджиму від відновленого. Як змінювалися обсяги виробництва за останні 6 років. Які обсяги йдуть на експорт і імпорт. Розповідаємо про тенденції в дизайні упаковки соків.